Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor webwinkelier en klant. Hier kunt u onze Algemene Voorwaarden Webwinkel nalezen. Niet alleen de overheid creëert regels om de veiligheid van uw aankoop te waarborgen. Ook wij als webwinkelier stellen u graag op de hoogte van onze voorwaarden. Door het akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden Webwinkel, is er een overeenkomst tussen ons en u als klant tot stand gekomen.  Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via: info@bonbiniline.com

Artikel 1 – Webshop

1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.

1.2. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.

1.3. Onze webshop is verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy.

1.4. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.5. Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, staan wij u graag te woord.

1.6. Alle content op de webshop inclusief afbeeldingen is eigendom van BonBiniLine. Het is dan ook ter strengste verboden om hier zonder toestemming gebruik van te maken.

Artikel 2 – Bedenktijd

2.1. U heeft 14 dagen bedenktijd vanaf de datum van ontvangst. Dit is binnen Nederland na één werkdag van aankoop, en in België twee werkdagen na aankoop. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u uw aankoop aan ons retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. In dat geval ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort. U kunt onderstaand retouradres gebruiken:

Nederland
Velddreef 181
2727 CE  Zoetermeer

Door de nieuwe regels m.b.t. buitenlandse pakketten die retour gestuurd worden is het van verplicht dat het pakketje geretourneerd wordt met barcode (sinds 2020). Dit is alleen noodzakelijk voor Internationale retourzendingen (bijvoorbeeld vanuit België of Duitsland).

2.2. Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking.

2.3. Het is niet mogelijk om oorbellen te retourneren i.v.m. hygiënevoorschriften (ook niet wanneer ze ongedragen zijn omdat dit voor ons lastig is om aan te tonen).

Artikel 3 – De overeenkomst

3.1. De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en wanneer de klant een betaling heeft voldaan via iDEAL. Dit geldt ook indien de klant zelf het bedrag heeft overgemaakt.

3.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

3.3. Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per email van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.

3.4. Wij zullen zo spoedig mogelijk leveren, als algemene richtlijn geldt dat wij de producten binnen 24 uur verzenden via de post. Mocht een bestelling niet binnen deze periode verzonden kunnen worden, dan nemen wij per e-mail contact met u op. Wij rekenen boven de €30,- geen verzendkosten (onder de €30,- is dit €3,75).

3.5. ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ geldt enkel als er voor 16.00 uur besteld wordt binnen Nederland. Naar België duurt de verzending gemiddeld twee, soms 3 werkdagen.

3.6. Onze pakketjes passen door de brievenbus, er hoeft dus niemand thuis aanwezig te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen.

Artikel 4 – De prijs

4.1. De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW.

4.2. Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting. Wij werken niet met prijsverschillen.

4.3. Er mag maximaal één kortingscode per persoon worden gebruikt per keer, behalve als er toestemming is verleend. Daarnaast mogen er alleen codes gebruikt worden die aan de klant zijn gegeven en waar toestemming voor gegeven is.

4.4 Indien er boven de ‘free gift’ prijs is besteld en er wordt erna geretourneerd dient u de gift mee retour te sturen indien de prijs van de overgebleven producten onder de gift prijs valt van dat moment.

4.5 Indien er besteld is, mag het pakketje niet geretourneerd worden om vervolgens opnieuw te bestellen met een door ons, na de bestelling verstreken kortingscode. Als u dus na uw bestelling een code ontvangt, mag deze dus enkel gebruikt worden op een nieuwe bestelling.

4.6. Een ‘1 + 1 deal’ geldt enkel op producten waarbij dit los en duidelijk vermeld wordt. Dit geldt nooit op de gehele collectie.

Artikel 5 – Klachten en garantie

5.1. Klachten over de levering dienen in eerste instantie per mail aan ons worden vermeld, wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

5.2. Indien u het product beschadigd heeft ontvangen of kapot gaat, dan dient u dit direct bij ons te melden per e-mail met een foto van het artikel. U ontvangt dan gratis van ons een nieuw artikel. Mocht er binnen 6 maanden iets kapot gaan, dan raden wij u aan om het artikel te retourneren, dan repareren wij het gratis voor u.

5.3. Indien er binnen Nederland besteld wordt voor 17:30 uur, wordt het pakketje binnen 1 werkdag aangeboden. Als er vanuit België besteld wordt, wordt het pakketje binnen 2 tot 3 werkdagen aangeboden. Het kan naar België maximaal 3 werkdagen duren voordat het pakketje geleverd wordt. Wij raden u daarom aan om sowieso deze 3 werkdagen af te wachten. Wij moeten dan ook wachten totdat de 3 werkdagen voorbij zijn voordat wij een onderzoek kunnen opstarten indien het pakketje niet op tijd is aangekomen.

5.4. Klachten over het product zelf, dienen per mail aan ons gemeld te worden (info@bonbiniline.com). Deze kunnen niet door ons persoonlijk beantwoord worden. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk met een foto van het product.

5.5. Klachten worden doorgaans binnen 3 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd per e-mail. Wij willen u te allen tijde van een uitstekende service voorzien.

5.6. Indien er een bestelling wordt geplaatst met een foutief adres of missend huisnummer zijn wij hier niet verantwoordelijk voor als het pakketje niet aankomt op de door u opgegeven bestemming. Ons systeem kopieert deze gegevens dus wij hebben hier helaas geen invloed op. Uiteraard willen wij wel meedenken voor een passende oplossing.

Uiteraard hopen wij van harte dat u veel plezier beleeft met uw aankoop! Indien u nog vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.