Verzending

Wij versturen onze sieraden uit eigen voorraad binnen 24 uur en de pakketjes passen door de brievenbus. Er hoeft dus niemand thuis te zijn om je pakketje in ontvangst te nemen. Pakketjes worden in Nederland binnen één werkdag aangeboden, bij bestellingen die naar België verzonden worden duurt dit gemiddeld twee (soms drie) werkdagen. Wanneer er doordeweeks voor 16.00 uur een bestelling geplaatst wordt, wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden.

Gratis verzending vanaf €30,-.

Onder de €30,- rekenen wij €3,75 verzendkosten.

Retourbeleid


U heeft 14 dagen bedenktijd vanaf de datum van ontvangst. Dit is binnen Nederland na één werkdag van aankoop, en in België twee werkdagen na aankoop. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u uw aankoop aan ons retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. In dat geval ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort. U kunt onderstaand retouradres gebruiken:

BonBiniLine
Velddreef 181
2727 CE Zoetermeer

Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking. Zonder de originele verpakking mogen wij geen producten terugnemen.

Het is niet mogelijk om oorbellen te retourneren i.v.m. hygiënevoorschriften (ook niet wanneer ze ongedragen zijn omdat dit voor ons lastig is om aan te tonen).