‘Back to April 2018!’

BonBiniLine, Waterproof Jewelry!

BonBiniLine is ontstaan uit passie en frustratie. Dat klinkt misschien vreemd maar er ontstaan vaak goede ideeën wanneer je je ergens aan ergert! ‘Waarom verkleuren sieraden vaak zo snel’? ‘Waarom moet ik mijn armbanden en kettingen af doen tijdens het douchen?’. En: ‘Waarom ben je meteen zo veel geld kwijt bij de aanschaf van sieraden die mooi blijven?!’ Dit vroegen wij ons vaak af in de tijd dat wij zelf nog klant waren bij sieradenshops en ons bedrijf nog niet bestond. Het was tijd voor een oplossing: Waterproof sieraden!

Onze missie was meteen duidelijk: BonBiniLine wilde het voor iedereen mogelijk maken om voor een leuke prijs betaalbare sieraden te kopen. Wij willen kwaliteit bieden! Ondanks of je de sieraden aanhoudt tijdens het mooie weer, een warme douche of een uurtje zwemmen (ook in zout water). Zelfs na het volledig insmeren met zonnebrandcrème moeten onze producten de kwaliteit behouden. Vaak merk je toch na het dragen van sieraden dat ze niet kleurvast zijn en na een tijdje toch van kleur veranderen. Hier begon ons avontuur!

Dit is ook precies de reden dat BonBiniLine ‘dat zomerse gevoel’ wil uitstralen. Kijk bijvoorbeeld naar het palmboompje op de I (ons logo), onze Instagram feed, de flyers en de slogans die wij nog steeds vaak gebruiken: BonBiniLine, Waterproof Sieraden. Het is van belang dat onze sieraden en imago niet alleen het zomerse gevoel uitstralen. Het belangrijkste is dat de sieraden er na een paar jaar nog steeds nog net zo mooi uitzien als nadat je onze producten ontvangen hebt. Wij maken gebruik van rvs (roestvrijstaal) met een lichte plating (zilver, goud of roségoud).

Daarnaast vindt BonBiniLine het tot op de dag van vandaag nog steeds erg belangrijk om onze klanten van alle gemakken te voorzien. Je hoeft niet eens een maat uit te kiezen! Wij hebben na veel onderzoek de perfecte verstelbare maat gevonden waardoor iedereen van onze sieraden kan genieten. Al onze producten zijn verstelbaar en dus geschikt voor iedereen: maat XXS t/m XXL). Wij werken niet met verschillende maten omdat iedereen al onze spullen past! Kan het nog makkelijker?!

Nog iets waarmee wij onze klanten een hoop zorgen ontnemen: Naast onze geweldige kwaliteit hoeft niemand thuis aanwezig te zijn om jouw bestelling aan te nemen. Onze pakketjes passen namelijk door de brievenbus! Het is altijd weer een feestje bij het openen van jouw pakketje. Onze sieraden worden geleverd in een leuke, zelfontworpen envelop in een zomerse maar vooral vrolijke verpakking. Om het af te maken sturen wij ook flyers/stickers mee!

Ondertussen is BonBiniLine de afgelopen jaren flink gegroeid. Wij hebben al een klantenbestand op weten te bouwen van ruim 13.000 tevreden members. Onze klanten/influencers beoordelen ons niet voor niets met een 9+. Hier zijn wij jullie dan ook ontzettend dankbaar voor! Binnenkort volgen er meer blogs met alle ins & outs omdat wij merken dat veel van onze klanten meer van ons willen weten. Stay tuned!

BonBiniLine, Waterproof Sieraden. Geschikt voor iedereen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.