Nieuwe cadeauzakjes!

Bon Bini,

Sinds kort hebben wij nieuwe cadeauzakjes voor onze sieraden. Nog leuker: Bij elke bestelling krijg je er gratis een cadeauzakje bij! We hebben voor de juiste afmeting gekozen (79 x79 mm), zodat er een aantal sieraden in passen inclusief het stukje karton waar ze in geleverd worden. Houd er wel rekening mee dat je enkel een cadeauverpakking ontvangt wanneer er armbanden of kettingen besteld worden. Ringen worden namelijk geleverd in een bijpassend doosje).

Omdat wij houden van de natuur maken wij enkel gebruik van de beste materialen, in dit geval hebben wij gekozen voor zandkleurig biologisch katoen. Op de achterkant van de zakjes is ook te zien dat onze cadeauverpakkingen voldoen aan bepaalde eisen, d.m.v. een officieel  ‘eco’ keurmerk. Onze luxe zakjes met drukknoop bevatten geen chemicaliën die het aanloopproces versnellen. 

Daarnaast hebben we gekozen voor zakjes met een drukknoop zodat het echt als een verrassing voelt als je iemand iets cadeau geeft. Tenslotte zit er aan de binnenkant van de drukknoop een zachte stof, waardoor je de sieraden niet beschadigt wanneer je het zakje sluit!

Wil jij iemand verrassen met een leuk cadeautje? Jij hoeft alleen een sieraad uit te kiezen, dan zullen wij zorgen voor een verrassende ervaring bij het uitpakken!

BonBiniLine, thin and fine.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.